Genelgenin düzenlenmesi talep edildi...
Emekli Bir-Sen, en az çalışanlar kadar emeklilerin de hakkı olan promosyon ödemesinin önünü açacak bir genelgenin Başbakanlık tarafından düzenlenmesini acilen talep ettiklerini bildirdi. Emekli Bir-Sen'den yapılan yazılı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Ömer Dinçer'in emeklilere promosyon ödemesi konusundaki açıklamalarını sendika olarak anlamakta zorluk çekildiği belirtildi. Açıklamada, Dinçer'in açıklamasında emeklilerden çok ''bankaları'' savunmasının emeklileri oldukça şaşırttığı ve üzdüğü ifade edildi.
Bankaların emeklilere promosyon ödemek istemediği ileri sürülen açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Netice olarak en az çalışanlar kadar emeklilerin de hakkı olan promosyon ödenmesinin önünü açacak olan Başbakanlık'tan genelge düzenlenmesini acilen talep ediyoruz. Çünkü açlık ve yoksulluk sınırları içerisinde yaşamlarını sürdüren emeklilerin çalışanlardan daha çok promosyona ihtiyacı duymaktadır. Tüm siyasi partilere sesleniyoruz, emeklilerin açlık sınırında yaşamalarına sebep olan bu politikalara ve bu duyarsızlığa karşı politikalar geliştirerek emeklilerin rahat bir ortamda huzur içinde yaşamalarına imkan sağlamayanları 12 Haziran'da cezalandıracağımızı bilmelidirler.''
Share:












































Yorumlar
Sitenzide Iskur ile iliskili bilgiye rastladim. Biilindigi uzere Iskur ianlari statik olarak hicbir yerde barindirilmiyor . Iceriginizde bu ilanlarin yer almasini isteyebilecegin izi dusundum.
Kullanicilar ilan basligina tikladiklarinda careerjet.com.tr ye degil, direk Iskur.gov.tr ye yonlenecek.
Sizde asagidaki link veya RSS si sitenizde barindirabilir, kullanicilarini zla guncel ilanlari paylasabilirsin iz.
Direk Link: http://www.careerjet.com.tr/is_ilanlari/i/iskur_turkiye_is_kurumu.html
Text Link: İşkur - Türkiye İş Kurumu iş ilanları
RSS: http://www.careerjet.com.tr/search/rss.html?s=site%3Awww.iskur.gov.tr&l=T%C3%BCrkiye&lid=121260&psz=50&snl=500&wos=1
Bunun disinda farkli bir sorunuz olursa lutfen bana ulasin size yardimci olmaktan memnuniyet duyarim.
RSS beslemesi, bu iletideki yorumlar için